Daniel_Theunissen_profielafbeelding

Specialist in special effects!

YourFX is de specialist in special effects. Wij zijn groots in Dry-Hire maar bieden ook ondersteuning op evenementen.

Special effects zijn onmisbaar tijdens een spraakmakend evenement. Licht en geluid vormen de basis van een goede show, maar het publiek gaat pas echt los wanneer er special effects aan worden toegevoegd. Door de juiste afwisseling van confetti, CO2-effecten, vuur, rook en lasers laat je het publiek telkens weer verrassen en zorg je voor diverse hoogtepunten.

Wij werken uitsluitend met A-merk producten van ondermeer MagicFX, hierdoor is de kwaliteit van de apparatuur gegarandeerd.

Flexibel in afhalen en bezorgen
Bij YourFX is het ook mogelijk om apparatuur buiten kantoortijden af te halen. Ook het last minute bezorgen van special effects is geen enkel probleem. Service en kwaliteit staan bij ons voorop!

 

Daniël Theunissen
De drijvende kracht achter YourFX is Daniël Theunissen. Voor Daniël zijn onderneming begon is hij 9 jaar werkzaam geweest als Rental Manager binnen- en buitendienst bij MagicFX. Hierdoor heeft hij veel productkennis en praktijkervaring opgedaan. Hij weet als geen ander wat je allemaal tegen kunt komen in de evenementenbranche. Klanten kennen hem dan ook als ervaringsdeskundige en specialist op het gebied van special effects.